Stevenaak Aaltje Engelina 12 Personen Friesland

Alleen te huur met schipper

Sinds Juni 2016 versterkt deze prachtige Stevenaak anno 1884 onze vloot. Na jaren van restauratie en ombouw (bekijk de documentatie, zie geschiedenis) is deze klassieke zeiler klaargemaakt om met u mooie zeilvakanties te kunnen beleven.
De klassieke ambiente van het interieur met veel massief mahonie en massief grenen hout in wit en grijs geschilderd geeft een gezellige en autentieke sfeer.

Stevenaak Aaltje Engelina 12 Personen Stevenaak AALTJE ENGELINA op fok en grootzeil onderweg op de Waddenzee (Foto: Rein Boomgaard, hartstikke bedankt)

De slaaphutten zijn allemaal voorzien van warm en koud stromend water, 220 volt, voldoende hang- en legkasten, en centrale verwarming waarop u uw handoeken lekker warm kunt maken. Er zijn twee douche toilet units, beide voorzien van centrale verwarming 220 volt en een wastafel met warm en koud stromend water.
In het voorste gedeelte van het schip vindt u een salon met lage banken en tafels, in het achterste gedeelte de keuken met een grote zithoek waar gezellig met elkaar gegeten kan worden. De keuken is uitgerust met een 4-pits electrisch kooktoestel, vaatwasser, oven, grote koelkast ...

Start een tour door de Stevenaak AALTJE ENGELINA
Beweeg de foto met de muis/vinger


Max. gasten:
Zeiloppervlakte:
Dieselmotor:
Electriciteit:
Vertrekhaven:
Lengte:
Breede:
Diepgang
Huisdier:

12
ca. 160 m²
175 PK
24V, 220 V
n.n.
22.50 m
5.50 m.
0.80 m.
niet toegestaan


Plattegrond Stevenaak AALTJE ENGELINA

Indeling Stevenaak AALTJE ENGELINA


Variable hutindeling

Klik op de plattegrond voor een vergroting (geef bij de boeking u indelingswens door)
Variante A, 10 gasten: 4 hutten met tweepersoonsbed, 1 hut met 2 x enkel bed
Variante B, 10 gasten: 5 hutten met 2 x enkel bed
Variante C, 12 gasten: 2 hutten met tweepersoonsbed en enkel bed, 2 hutten met tweepersoonsbed, 1 hut met 2 x enkel bed

Bezettingsoverzicht Stevenaak, AALTJE ENGELINA, boek hier:

Maak een keuze welke periode en in welke maand u wilt varen, de beschikbare huurperiodes van de Stevenaak AALTJE ENGELINA worden dan samen met de prijs weergegeven (Startdagen zijn vrijdag en maandag, bij afwijkende huurwensen graag contact met ons opnemen). Wanneer u uw gewenste periode hebt gevonden klik dan in het blokje onder de datum wanneer u wilt varen om de boeking te starten.

Salon voorin AALTJE ENGELINA
Pantry AALTJE ENGELINA
Hut tweepersoonsbed AALTJE ENGELINA
Hut stapelbed AALTJE ENGELINA
Badkamer AALTJE ENGELINA

Tweepersoonsbed Eenpersoonsbed Drinkwater Toilet Douche Kookplaat Bakoven
Koelkast Vaatwasser Radio Flatscreen CD/DVD speler Verwarming 230 volt permanent
Boegschroef Kompass Dieptemeter GPS Navigatie Hydraulisch stuur (elektrische) lieren Marifoon

Enkele features aan boord :

• Elektrische bediening zeilen
• Elektrische lieren op schoten
• Elektrische bediening zwaarden
• Hydraulische besturing
• Boegschroef

All-in Prijzen 2024 Stevenaak Aaltje Engelina per week :


05.10. / 31.10.
01.04. / 14.04.
19.09. / 04.10.
15.04. / 06.06.
23.08. / 18.09.
07.06 / 22.08.
4.700 Euro
5.298 Euro
5.598 Euro
5.948 Euro
Genoemde prijzen zijn inclusief:
• kosten voor de schipper
• havengeld
• sluis- en brugkosten
• kosten voor verbruikte diesel
• eindreiniging
• beddengoed
Cateringsmogelijkheden

Eenvoudig en makkelijk te zeilen.

De tuigage van de Aaltje Engelina is voorzien van allerlei mogelijkheden om de zeilen met de hand of met elektrische lieren te bedienen. Hierdoor is ze voor de sportieve groep, die actief bezig wil zijn, maar ook voor de groep die zich wil laten zeilen, het juiste schip. De lieren zijn zowel op de hand als elektrisch te bedienen, de zwaarden gaan elektrisch om laag en omhoog en het grootzeil is voorzien van Lazy Jack, waardoor deze in een handomdraai opgedoekt is.

Op de Aaltje Engelina gaat het erom dat in- en ontspanning hand in hand gaan met wat u als gast ervan verwacht.


Interieur en Exterieur Stevenaak Aaltje Engelina

Hier zijn slechts een paar foto's van deze klassieker, om alvast een indruk te geven van de sfeer.

Stevenaak Aaltje Engelina Lounge Aaltje Engelina Lounge voorin bakboord Aaltje Engelina Lounge voorin stuurboord Aaltje Engelina Keuken en Salon achter Aaltje Engelina Keuken en Salon achter Aaltje Engelina Keuken en Salon achter Aaltje Engelina Keuken en Salon achter Aaltje Engelina Keuken en Salon achter Aaltje Engelina Keuken en Salon achter Aaltje Engelina 2 - persoons slaapkamer met stapelbed Aaltje Engelina 2 - persoons slaapkamer met stapelbed Aaltje Engelina 2 - persoons slaapkamer met stapelbed Aaltje Engelina Slaapkamer met tweepersoonsbed Aaltje Engelina Slaapkamer met tweepersoonsbed Aaltje Engelina Slaapkamer met tweepersoonsbed Aaltje Engelina Badkamer met douche, wc en wasgelegenheid Aaltje Engelina Badkamer met douche, wc en wasgelegenheid Aaltje Engelina Badkamer met douche, wc en wasgelegenheid Aaltje Engelina Badkamer met douche, wc en wasgelegenheid Aaltje Engelina Badkamer met douche, wc en wasgelegenheid

Interesse in een onvergetelijke zeiltocht met de Stevenaak Aaltje Engelina?

Dit bijzondere charterschip is online te boeken, voor vragen, reserveringen en meer informatie kunt u telefonisch of per mail contact met ons opnemen.

 Download PDF brochure

Mei 2017: AALTJE ENGELINA AFMEREN IN DE BINNENHAVEN HINDELOOPEN:
Deze movie op YouTube bekijken
Get in touch

Charterschip AALTJE ENGELINAStevenaak huren in Friesland, charterschip voor 12 gasten. Charter Friesland verhuurd sinds bijna 20 jaren tevens platbodems en Lemsteraken met en zonder schipper hier kunt u een Tjalk huren, Skutsje huren,Klipper huren in Friesland. Rond en Platbodem te huur Sneek, Friesland, Lemsteraken, Zeeschouw en Grundel. Last Minute Rond- en Platbodem Jachten. Lemsteraken online boeken in Friesland. De platbodemvloot Zeilvaart Friesland, Lemsteraken, Zeeschouw en Grundel. Zeilen in Friesland met charterschepen. Bruinevloot Friesland Zeilcharter, Charterschip verhuur, Platbodem charter charterschepen in Friesland Platbodemverhuur.

© Stevenaak AALTJE ENGELINA 2016 - 2023
De Zwemmer 1 • 8939 CA Leeuwarden • Nederland