Ligplaats en thuishaven Stevenaak Aaltje Engelina

Ligplaats in het zomerseizoen

In het zomerseizoen (April - Oktober) is de ligplaats van de AALTJE ENGEINA op onze locatie in Leeuwarden, De Zwemmer 1. Op aanvraag en indien mogelijk, kunnen wij soms ook een andere haven van vertrek, zoals bijv. Harlingen afspreken.
Bij de thuishaven in Leeuwarden zijn voldoende gratis parkeerplaatsen op ons afgesloten bedrijfsterrein.

Op volledig scherm weergevenStartaddress :Ligplaats in het winterseizoen

De ligplaats voor het winterseizoen, waarbij het schip ook gehuurd kan worden als hotel of als groepsaccommodatie is in het zuiden van Leeuwarden.
Get in touch

Charterschip AALTJE ENGELINALigplaats en thuishaven Stevenaak Aaltje Engelina. Vergaderen aan boord in een hele bijzondere sfeer. Hotelschip Aaltje Engelina boek nu een kamer of het schip. Charter Friesland verhuurd sinds bijna 20 jaren tevens platbodems en Lemsteraken met en zonder schipper hier kunt u een Tjalk huren, Skutsje huren, Klipper huren in Friesland. Zeilen in Friesland met traditioneel zeilschip. Vergaderen aan boord in een hele bijzondere sfeer. Zeilen op het IJsselmeer met traditioneel charterschip. Lemsteraken online boeken in Friesland. Hotelschip Aaltje Engelina boek nu voor 2018 een kamer of het schip. Sfeervolle seminarruimte voor groepen te huur Friesland. Ligplaats en thuishaven Stevenaak Aaltje Engelina.

© Stevenaak AALTJE ENGELINA 2016 - 2024
De Zwemmer 1 • 8939 CA Leeuwarden • Nederland