Oerol Theaterfestival op Terschelling editie 2024

Van 06 t/m 16 juni 2024 is het wadden eiland Terschelling het werkgebied van het theaterfestival Oerol. Oerol is een theater- en cultuur evenement, welk ieder jaar duizenden bezoekers trekt naar het eiland ...


Met de Stevenaak AALTJE ENGELINA naar Terschelling

  • Bed & Breakfast aan boord
  • Bezoek het Cultuur- en theaterfestival Oerol
  • Meezeilen naar Terschelling
  • Terugzeilen naar Harlingen
  • Gebruik als hotelschip op Terschelling

Theaterfestival OEROL

Oerol begon ooit als een eenvoudig stratentheater, maar is nu uitgegroeid tot een spektakel van de grootste theaters van Europa. Elk jaar in de derde week van juni kunt u 10 dagen meegenieten op Terschelling met podiums voor theaters, muzikanten en beeldend kunstenaars uit binnen- en buitenland. De speciale tonelen zijn op het strand, in de duinen, in de haven, ... een uniek evenement, zeker om eens mee te maken.

Tijdens dit 10-daagse festival is de Stevenaak AALTJE ENGELINA als hotelschip beschikbaar. In het begin kunt u het lange weekend boeken en meezeilen/meevaren van Harlingen naar Terschelling. Daarna ligt het schip als hotelschip op Terschelling en kan geboekt worden voor dierse periodes met Bed & Breakfast.
Wanneer u het weekend II boekt, van vrijdag tot zondag, kunt u na afloop van het festival mee terugzeilen naar Harlingen.

Prijzen


Deze reizen worden aangeboden in samenwerking met het zeilschip Mars, aanmelden kunt u zich met het aanmeldformulier.

Als u vragen hebt, neem dan telefonisch contact met ons op: +31-58-3010506SlaapkamerSlaapkamer

BadkamerBadkamer

PantryPantryGet in touch

Charterschip AALTJE ENGELINATijdens Theater- en Cultuurfestival Oerol overnachten op hotelschip Terschelling. Charter Friesland verhuurd sinds bijna 20 jaren tevens platbodems en Lemsteraken met en zonder schipper hier kunt u een Tjalk huren, Skutsje huren,Klipper huren in Friesland. Rond en Platbodem te huur Sneek, Friesland, Lemsteraken, Zeeschouw en Grundel. Tijdens Theater- en Cultuurfestival Oerol overnachten op hotelschip Terschelling. De platbodemvloot Zeilvaart Friesland, Lemsteraken, Zeeschouw en Grundel. Zeilen in Friesland met charterschepen. Bruinevloot Friesland Zeilcharter, Charterschip verhuur, Platbodem charter charterschepen in Friesland Platbodemverhuur. Oerol overnachten hotelschip Terschelling.

© Stevenaak AALTJE ENGELINA 2016 - 2024
De Zwemmer 1 • 8939 CA Leeuwarden • Nederland